Reanimatie

In 2013 heb ik mijn blog tot leven geroepen en vrijwel direct levend begraven. Het is inmiddels 2017 en ik vind dat het weer eens tijd wordt om mijn blog op te graven en nieuw leven in te gaan blazen.

Het leek het me destijds leuk om mijn fotografie en urbex ervaringen te delen met anderen die deze hobby ook leuk vinden. Vooral degenen die een locatie willen bezoeken, maar dit om een of andere reden (nog) niet hebben gedaan of niet kunnen. Echter zijn mijn urbex tripjes drastisch minder geworden i.v.m. een herschikking in mijn privéleven. In 2015 heb ik de omgeving Helmond ingeruild voor Heeze. Een nieuwe vriend, een nieuwe woning, nieuwe vrienden, nieuwe baan en eindelijk onze eigen huisdieren in de woning! Het was heftig, maar ik ben heel gelukkig in deze ‘nieuwe’ situatie. Dit geeft mij de energie om mijn hobby’s weer op te pakken en hierover te bloggen.

Vanaf nu ga ik voornamelijk berichten plaatsen over diverse interesses en hobby’s die mij bezig houden en ik de moeite waard vind op te delen. Denk hierbij aan ervaringen en gedachten op het gebied van fotografie, kleding, accessoires, concerten, reizen en andere lifestyle momenten.